Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Antiena su pipiriniu burokėlių padažu

2018-09-12 20:31:38

Antiena su pipiriniu burokėlių padažu

Nežinote kuo pavaišinti svečius, draugus ar tiesiog norite nustebinti šeimą nauju receptu?
ŽANA parduotuvės Panevėžyje vedėjas Donatas Alkauskas dalinasi savo puikiu antienos paruošimo būdu!

Ruošiant šį patiekalą Jums reikės:
• Antienos krūtinėlės;
• 1 virtas burokėlis;
• Šaukšto citrinos sulčių;
• Kriaušės;
• Salotų lapų;
• Pomidorų;
• Agurkų;
• Vynuogių.

Viską ruošiame taip:
Padažo ruošimas:
Virtą burokėlį ir citrinos sultis sutrinkite trintuvu, negailėdami paskaninkite pipirais.

Anties ruošimas:
Apkepkite iš abiejų pusių iki Jūsų mėgstamo apskrudimo, odelę galima supjaustyti kvadratėliais, greičiau keps. Jeigu nenaudoju jokių prieskonių, ji savaime labai kvapni ir skani.

Salotų ruošimas: Salotų lapus sudedame į lėkštę, dedame pjaustytus pomidorus, agurkus, vynuoges bei keptuvėje trumpam pakeptą pjaustytą kriaušę. Pašlakstome citrinų sultimis ir dar paskaniname burokėlių padažu.