Antiena su pipiriniu burokėlių padažu
2018-09-12 20:31:38

Nežinote kuo pavaišinti svečius, draugus ar tiesiog norite nustebinti šeimą nauju receptu?
ŽANA parduotuvės Panevėžyje vedėjas Donatas Alkauskas dalinasi savo puikiu antienos paruošimo būdu!
Ruošiant šį patiekalą Jums reikės:
• Antienos krūtinėlės;
• 1 virtas burokėlis;
• Šaukšto citrinos sulčių;
• Kriaušės;
• Salotų lapų;
• Pomidorų;
• Agurkų;
• Vynuogių.
Viską ruošiame taip:
Padažo ruošimas:
Virtą burokėlį ir citrinos sultis sutrinkite trintuvu, negailėdami paskaninkite pipirais.
Anties ruošimas:
Apkepkite iš abiejų pusių iki Jūsų mėgstamo apskrudimo, odelę galima supjaustyti kvadratėliais, greičiau keps. Jeigu nenaudoju jokių prieskonių, ji savaime labai kvapni ir skani.
Salotų ruošimas: Salotų lapus sudedame į lėkštę, dedame pjaustytus pomidorus, agurkus, vynuoges bei keptuvėje trumpam pakeptą pjaustytą kriaušę. Pašlakstome citrinų sultimis ir dar paskaniname burokėlių padažu.
- Ankstesnė naujiena Gardus ir lengvai paruošiamas desertas
- Visos naujienos
- Kita naujiena Omletas su cukinija ir morkomis