Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Kaip papuošti vestuvių stalą?

2019-05-30 00:00:00

Kaip papuošti vestuvių stalą?

Neretai jaunavedžiai nusprendžia patys rūpintis šventės stalo dekoru. Tai išties nelengva užduotis, tačiau tikrai įveikiama. Siekiant sukurti žavų ir akį traukiantį stilių, rekomenduojama atsižvelgti į tam tikras tendencijas, išlaikyti vientisumą ir pasitelkti tinkamas priemones. Įvairūs dekoro elementai ir lėkštės internetu gali padėti sutaupyti dažnai itin brangaus laiko. Taigi, kaip patiems papuošti vestuvių stalą, kad jis taptų visos šventės puošmena?

Pasirinkta stalo forma

Dažnai patalpas jose jau yra tam tikri baldai. Jei turite galimybę rinktis iš kelių jų variantų, verta gerai apsvarstyti tinkamą stalo formą. Tai pagrindas, ant kurio kuriama, dėliojami indai, dekoro detalės. Didelėje erdvėje galima naudoti ir skirtingų formų baldus.

Gerai atrodo ovalūs arba apvalūs maži banketiniai staliukai. Tai padeda sukurti net tik elegantišką vaizdą, bet ir užima mažiau vietos. Jei planuojate kviesti didelį būrį svečių, vienas iš tinkamiausių pasirinkimų gali būti banketiniai stalai. Rekomenduojama juos statyti grupėse – taip bus lengviau bendrauti tarpusavyje, gerai leisti laiką.

Atsižvelgiant į stalo formą, gali būti derinamos ir lėkštės. Internetu galima užsisakyti įvairiausių. Norite vientisumo? Prie apvalaus staliuko galite rinktis tokios pat formos serviravimo indus. Manote, kad reikia daugiau balanso? Tokiu atveju praverčia stačiakampės formos.

Derančios staltiesės

Viena iš populiariausių staltiesių spalvų – balta. Tai geras pagrindas įvairaus stiliaus dekorui. Galite rinktis iš paprasto, nėriniuoto ar raštuoto audinio. Tai priklauso nuo jūsų norų. Jei patalpų sienos, kuriose organizuojate šventę baltos, verta išmėginti ir kitų pastelinių spalvų stalo uždangalus. Šviesiai rožinė, šampaninė, melsva – gali būti taip pat geras pasirinkimas.

Staltiesės gali būti dekoruojamos įvairiomis šilko, satino, tiulio ar organzos detalėmis. Taip sukuriamas išskirtinis, akį traukiantis vaizdas. Galima naudoti ir tokius akcentus kaip panašaus kolorito stalo juostos, servetėlės, kurių spalvų ir stilių pasirinkimas itin platus.

Išskirtiniai indai

Yra ne mažai detalių, kurios sukuria elegantišką ir patrauklų stalo vaizdą. Vienos iš svarbiausių – lėkštės. Internetu užsakytus indus dažniausiai pristato ten, kur jums reikia, todėl nereikia rūpintis papildomu jų transportavimu. Priklausomai nuo poreikių, galite rinktis įvairios paskirties, dekoro ir formų lėkštes.

Išskirtinio dizaino indai gali padėti įgyvendinti netikėčiausias jūsų idėjas. Populiariausias pasirinkimas įvairių švenčių metu – baltos spalvos lėkštės. Jei ieškote kažko stebinančio, galite rinktis ryškias ar dekoruotas raštais. Taip pat ir neįprastų formų.

Dekoro elementai

Gėlės ir kiti žali augalai labai pagyvina bet kokio stalo dekorą. Tokie gamtos elementai šiuo metu labai populiarūs. Jei norite sukurti itin natūralią aplinką, galite naudoti lauko gėles, kurios dažniausiai nieko nekainuoja. Jei ieškote elegantiškų sprendimų, jums gali patikti bijūnai, kurie yra nepaprastai gražūs ir kvapnūs. Jų atvaizdu dekoruojamos ir lėkštės. Internetu taip pat galite įsigyti išskirtinių vazų, žvakidžių, kurios papuoš jūsų vestuvių stalą.

Jei planuojate vestuves ir norite patys dekoruoti stalus, verta atsižvelgti į šiuos patarimus. Apgalvotos detalės gali padėti sukurti norimą rezultatą. Svarstote, kur jų rasti? Zana.lt internetinėje svetainėje siūlome tiek įvairių indų, tiek kitų dekoro elementų, puikiai tinkančių šventėms.