Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Patarimai ir stilingam, ir rūpesčių nekeliančiam vakarėliui

2019-03-04 10:19:00

Patarimai ir stilingam, ir rūpesčių nekeliančiam vakarėliui

Vakarėlis namuose gali būti išties smagi idėja ir visai nesvarbu, ar rengtumėte jį pagal konkrečią tematiką, ar tiesiog norėtumėte pradžiuginti vaiką gimtadienio proga. Kaip bebūtų, smagumą kartais gali kiek pritemdyti po vakarėlio plautuvėje tūnanti nešvarių indų krūva ar kitos su namų ruoša susijusios nemalonios problemos. Visgi sprendimas yra – vienkartiniai indai šventėms gali būti tikru gelbėjimosi ratu norintiems surengti šaunų ir mažai rūpesčių  sukeliantį vakarėlį. Tačiau apie viską – nuo pradžių.

Vakarėlio tematika – svarbus kriterijus

Ar Jūsų vakarėlis bus teminis, ar tai bus tiesiog senų draugų susibūrimas? Vakarėlio tematika gali ir palengvinti, ir apsunkinti dekoracijų paieškas, spalvų pritaikymą, todėl gerai apgalvokite, ar konkrečiai temai galėsite rasti visas reikalingas priemones. Prie vakarėlio temos ar interjero priderinti indai sukuria žymiai šventiškesnę ir žaismingesnę atmosferą, todėl rekomenduotina atsižvelgti į šiuos stilistinius aspektus. Be to, galėsite būti tikri, jog svečiai liks sužavėti, o tai visuomet maloniai paglosto šeimininkų savimeilę.

Pasirūpinkite priežiūros nereikalaujančiomis priemonėmis

Vakarėlio metu negalite atsipalaiduoti, nes nerimaujate, jog kas nors gali ištepti Jūsų mylimiausią staltiesę? Tuomet pravers ne tik vienkartiniai indai šventėms, bet ir vienkartiniai padėklai bei staltiesės. Storos popierinės ar plastikinės staltiesės gali būti išmestos iškart po panaudojimo arba, jeigu lieka švarios, atidėtos ir kitam susibūrimui. Jų pasirinkimas gausus: nuo spalvotų, išmargintų įvairiais raštais, iki vienspalvių, labiau elegantiškos estetikos staltiesių, kurios atrodys išties puošniai. 

Jeigu iš visos širdies nekenčiate indų plovimo, tuomet vienkartiniai indai vakarėlyje yra būtinybė. Puiku tai, kad šiandien jie atrodo patraukliai ir gali netgi papuošti stalą. Pavyzdžiui, įmantrių formų plastikinės taurės pasižymi elegancija ir yra puiki alternatyva prabangioms taurėms. Jei taurės gali būti nereikalingos, be stiklinių ir puodelių apsieiti nepavyks. Vienkartiniai indai šventėms neįsivaizduojami ir be lėkščių bei šalia jų esančių vienkartinių stalo įrankių. Tiesa, pastarieji labiau tinkami minkštam, lengvai pjaustomam maistui.

Lėkščių taip pat rasite įvairių, tačiau įspūdingiausiai atrodo raštuotos, spalvotos ar kitaip dekoruotos lėkštės. Tai – geriausias pasirinkimas, jeigu siekiate šventiškos ir nuotaikingos atmosferos, o įprastos, baltos lėkštės tiks ant bet kokio stalo, todėl nereikės vargintis dėl jų pritaikymo.  

Mažiau plastmasės – daugiau popieriaus

Šiuo metu ypač daug dėmesio skiriama aplinkosaugai, klimato taršos mažinimui, todėl skatinama naudoti kuo daugiau perdirbamų medžiagų. Popieriniai vienkartiniai indai šventėms – idealus pasirinkimas tiems, kurie bodisi stalo serviravimo reikmenų plovimu, tačiau kartu nori prisidėti prie aplinkos saugojimo. Ekologiška produkcija žmonių sąmoningumui augant tampa vis svarbesne rinkos dalimi, o „Žana“ žengia išvien su naujausiomis ekologijos tendencijomis ir savo klientams siūlo patrauklius, kokybiškus, tačiau perdirbamus ir aplinką puoselėjančius vienkartinius indus.  

Surengti spalvingą ir originalų vakarėlį be didelių rūpesčių tikrai įmanoma – tai padės padaryti įvairūs vienkartiniai indai, kurių asortimentas yra itin platus. Mūsų prekių kataloge rasite viską, ko gali prireikti tokioms progoms.