Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Stikliniai indai – elegantiškam stalui

2019-08-19 16:48:11

Stikliniai indai – elegantiškam stalui

Elegantiškai dekoruotas stalas gali tapti bet kokios šventės puošmena, kuri patraukia dėmesį ir sužavi. Be to, tokioje aplinkoje kur kas smagiau mėgautis maistu. Jei ir jūs norite sukurti taip atrodantį stalą, verta pasitelkti stiklinius indus. Kokius juos pasirinkti ir kaip derinti, kad rezultatas būtų nuostabus?

Pasirinkimas – didžiulis

Stiklinių indų pasirinkimas šiuo metu itin didelis: taurės, ąsočiai, puodeliai, lėkštės – internetu galite rasti tai, ko labiausiai reikia. Dėl išskirtinių stiklo savybių, tokios stalo serviravimo priemonės atrodo labai prabangiai ir elegantiškai.

Įvairiausių formų stiklinės ir taurės

Nesvarbu, kokia proga planuojate dekoruoti stalą: rengiate didelę šventę ar tiesiog norite nudžiuginti šeimą išskirtiniais pusryčiais, pietumis ar vakariene, indai gėrimams – tiesiog būtini. Priklausomai nuo progos, tai gali būti taurės vynui, šampanui ar kokteiliams. Mėgstantiems klasiką rekomenduojama įsigyti skaidraus stiklo standartinių formų indus, o ieškantiems originalesnių sprendimų – išskirtinio dizaino kristalino taures.

Šeimos pietums verta pasirinkti stiklines, kurios taip pat gali būti įvairių tūrių, formų ir atspalvių. Jei norite, kad jūsų stalas būtų ne tik elegantiškas, bet ir spalvingas, patariama įsigyti purpurinius, mėlynus arba žalius indus. Juos galite derinti ir su tokių pat atspalvių gyvomis gėlėmis.

Lėkštė – meno kūrinys

Stiklinės lėkštės internetu – patogus ir paprastas būdas papuošti savo stalą. Rinkdamiesi tokius indus galite neriboti savęs, nes jų asortimentas ypač didelis. Šventėms labai tinka skaidrios įvairiais raštais graviruotos lėkštės. Jos gali būti įvairių formų, tačiau, jei norite sukurti klasikinį įvaizdį, rekomenduojama rinktis apvalias. Norint rezultatui suteikti modernių detalių, galima panaudoti ryškių arba pastelinių spalvų stačiakampes ar apvalias lėkštes su papildomomis dekoracijomis.

Indai vandeniui ar sultims

Plastikiniai vandens, gaiviųjų gėrimų buteliai ar kartoninės sulčių pakuotės – tai, kas tikrai nesiderina su elegantiško vaišių stalo įvaizdžiu. Jei norite apgalvoti visas detales ir išgauti tobulą rezultatą, verta panaudoti ir stiklinius ąsočius. Jie gali būti tiek standartinių formų, tiek įspūdingai atrodančiu nelygiu paviršiumi. Svarbiausia išlaikyti harmoniją: prie išskirtinio dizaino ąsočio puikiai tiktų lygesnio paviršiaus lėkštės – internetu šiuos indus galite įsigyti vienu metu. 

Stiklinius grafinus verta naudoti stipresniems gėrimams: vynui, brendžiui ir pan. Tokios detalės ne tik atrodo labai stilingai, bet ir yra patogios: daugelis jų turi kamščius, todėl galite nesibaiminti, kad gėrimas praras savo skonio savybes.

Svarstote apie galimybę įsigyti stiklinius indus? Svetainėje Zana.lt visuomet rasite didelį jų asortimentą, tad nieko nelaukite ir išsirinkite savo svajonių indus jau dabar!