Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Vienkartiniai indai įmonės renginiams: kodėl verta?

2019-06-03 00:00:00

Vienkartiniai indai įmonės renginiams: kodėl verta?

Turbūt kiekvienai įmonei kartas nuo karto tenka užsiimti renginių organizavimu. Planuoti kiekvieną detalę ir atsižvelgti į turimas lėšas bei laiko resursus. Dažnai reikia apgalvoti ne tik dekoracijų dizainą, bet ir maisto asortimentą. Vienas iš naudingiausių elementų rengiant įmonės šventes – vienkartiniai indai. Taigi, kokie jų naudojimo pliusai?

Ženklas, kad jūsų įmonė socialiai atsakinga

Šiais laikais daugeliui įmonių itin svarbi socialinė atsakomybė. Naudodami ekoligiškus ir gamtoje suįrančius vienkartinius indus savo organizuojamuose renginiuose galite parodyti, kad vadovaujatės ekologijos principais. Taip pat, kad nesate abejingi didelės aplinkos taršos problemoms. Net ir mažos detalės yra ženklas, kad jūsų įmonė – šiuolaikiška, inovatyvi ir atsakinga.

Ekonomiškas bei praktiškas pasirinkimas

Savo renginiams pasirinkę tokią priemonę galite sutaupyti ir lėšų, ir laiko. Pasiruošimas šventei dėl to dažniausiai kainuoja mažiau, nes tokie indai bei įrankiai yra pigesni. Negana to, mažiau laiko užima ir tvarkymasis po renginio – nereikia jų plauti.

Jei ieškote sprendimo, kaip palengvinti planavimo ir ruošos darbus – vienkartiniai indai gali būti tinkamas pasirinkimas jūsų įmonei. Pasinaudojant jais atsiranda galimybė vienu metu ir sutaupyti, ir išlaikyti teigiamą įmonės įvaizdį.

Galima rinktis iš plataus asortimento

Rinkdamiesi ekoligiškus vienkartinio naudojimo indus savo renginiams ne tik formuojate ir išlaikote socialiai atsakingos įmonės įvaizdį. Tuo pačiu galite parodyti, jog esate stilingi ir šiuolaikiški. Žinote, kas vyksta pasaulyje ir nesate tam abejingi.

Internete galite rinktis iš įvairių dizainų indų, kurie geriausiai tiktų jūsų šventei. Jaukų vasaros vakarą organizuojamam renginiui itin tinka paprasti popieriniai puodeliai. Jei jūsų organizuojamos šventės interjeras puošnus ir elegantiškas – rekomenduojame rinktis vienkartinio naudojimo taures. Kataloge indų pasirinkimas išties platus.

Sprendimas kiekvienam renginiui

Vienkartiniai indai yra puikus pasirinkimas ne tik norint sutaupyti, o jų praktiškumas pasireiškia ne tik plačiu dizainų asortimentu. Šiuos indus galima pritaikyti tikriausiai bet kokiam renginiui. Nesvarbu, ar organizuojate šventę lauke, ar patalpose – pasirinkus šį variantą, galimai nebereikės jaudintis dėl jų gabenimo. Tokie indai nedūžta, yra lengvi, todėl nekyla problemų pervežant juos iš vienos vietos į kitą.

Jeigu socialinė atsakomybė jūsų įmonėje yra svarbi, o jūs patys norite palengvinti savo naštą organizuojant renginius, galite rinktis ekoligiškus ir gamtoje suįrančius vienkartinius indus. Tai ne tik ekonomiškas ir praktiškas sprendimas. Pasirinkę šiuos produktus savo šventėms, atskleidžiate įmonės šiuolaikiškumą ir formuojate teigiamą jos įvaizdį visuomenėje. Zana.lt svetainėje siūlome platų indų pasirinkimą, galintį patenkinti jūsų poreikius.