Grįžti atgal
Visos Kategorijos

5 vienkartinių indų privalumai

2019-02-19 11:24:00

5 vienkartinių indų privalumai

Organizuojant įvairius renginius neišvengiamai kyla klausimas, kokius indus, stalo įrankius naudoti. Nors pastaruoju metu kalbama, kad reikėtų pirkti kuo mažiau vienkartinių indų, jie dažniausiai yra geriausias ir patogiausias sprendimas organizuojant šventes. Zana.lt parduodami vienkartiniai indai internetu – lengva išeitis, leidžianti pasirūpinti poreikiais ypač patogiai. Pateikiame esminius privalumus, dėl kurių vertėtų juos rinktis.

1. Tinka įvairioms progoms

Organizuojate gimtadienį, mergvakarį ar išvyką į gamtą? Rengiate teminį vakarėlį? Jums tikrai pravers vienkartiniai indai. Galite rinktis įvairaus dizaino, spalvų gaminius ir taip priderinti juos prie vakarėlio temos. Išsirinkite vieną spalvą, kuri vyraus šventėje arba sukurkite žaismingą kompoziciją iš skirtingų spalvų. 

Vaikų šventėms labiausiai tiks ryškių spalvų vienkartiniai indai ir įrankiai, o vestuvėms – solidesni, subtilesnio dizaino. Jeigu organizuojate vestuves ar gimtadienius, galite rinktis ne tik vienkartines stiklines, bet ir taures, kurios atrodo elegantiškai ir išvaizda beveik nesiskiria nuo stiklinių indų. Beje, tokie vienkartiniai indai internetu, Zana.lt – vieni populiariausių. 

2. Išeitis prireikus didelio kiekio indų

Galbūt nedažnai, tačiau daugumai mūsų tenka organizuoti šventes, į kurias pakviečiamas didesnis skaičius svečių. Jeigu norime šventę rengti namuose, atsiranda problema, iš kur gauti pakankamai lėkščių, taurių, įrankių ir kitų reikmenų. Pirkti serviravimo indų neapsimoka, nes vėliau jiems laikyti gali nebūti vietos. Vienkartiniai indai tokioje situacijoje gali būti tikras išsigelbėjimas. Be to, jeigu jums papildomų virtuvės reikmenų prireikė staigiai, tikėtina, kad žymiai lengviau rasite vienkartinių.

3. Patraukli kaina

Organizuodami didesnę šventę galite indus išsinuomoti arba tiesiog nusipirkti vienkartinių. Atsižvelgiant į kainą, pastarasis variantas yra patrauklesnis, nes vienkartiniai indai internetu pigesni. Be to, šventėse lėkštės ir kiti indai neretai dūžta. Pasirinkę vienkartinius indus, būsite ramūs dėl saugumo ir išvengsite papildomų išlaidų grėsmės. 

4. Patogus naudojimas

Vienas iš didžiausių vienkartinių indų privalumų yra tas, kad jų nereikia plauti. Gausybės indų plovimas užima išties daug laiko, todėl, norint jo sutaupyti, rinktis vienkartinius tikrai apsimoka. Po šventės juos galite tiesiog išmesti. Tokiu būdu sutaupysite ir vandens, elektros (jei naudojate indaplovę). 

5. Lengvumas

Vienkartiniai indai yra tokie lengvi, kad jų svoris beveik nejaučiamas. Tai ypač patogu ne tik prireikus pasiimti skirtingų tipų indų, bet ir tiesiog dalinant maistą. Jei po šventės lieka maisto, naudinga turėti ir kitokių vienkartinių indų – pritaikytų maistui išsinešti. Jie itin patogūs ir dėl to, kad puikiai išlaiko šilumą, yra padalinti skyreliais. Jei domina šio tipo vienkartiniai indai internetu, rinkitės iš mūsų katalogo – lengvai rasite tai, kas tiks labiausiai.

Organizuojant renginius tenka rūpintis daugybe aspektų – nuo vietos, svečių skaičiaus, jų susodinimo plano iki maitinimo. Pasinaudokite galimybe išvengti bent dalies rūpesčių: užsisakykite patogių, patvarių vienkartinių indų. Zana.lt visuomet rasite skirtingus poreikius atitinkantį asortimentą ir patrauklias kainas – tereikia išsirinkti.