Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Dažniausiai ruošiantis į kelionę pamirštami daiktai

2019-12-31 09:42:42

Dažniausiai ruošiantis į kelionę pamirštami daiktai

Kuomet pamirštama į kelionę su savimi pasiimti pačius būtiniausius ir dažnai praverčiančius daiktus, rizikuojama sugadinti sau visą kelionės džiaugsmą. Įsivaizduokite – nepasiėmėte vaistų, todėl esate priversti sėdėti viešbučio kambaryje, kol kiti svečiai ir jūsų kelionės draugai pliuškenasi baseine. Arba pamiršote akinius, todėl negalite įžvelgti visų senovinės koplyčios detalių. O gal jūsų namuose liko termosas, todėl negalite mėgautis karštu gėrimu, kol grožitės nuotaikingiausia Vokietijos kalėdine muge? Skamba ne itin smagiai? Perskaitykite sąrašą ir pasitikrinkite, ar nieko nepamiršote!

Dezinfekuojamasis rankų valiklis

Tiesa ta, kad kelionėje jus užklups neplanuoti nepatogumai, o vienas iš jų – purvinos rankos. Mažas dezinfekuojamojo skysčio buteliukas suteiks patogumą ir visuomet lydės jus kelionėje. Be to, jei keliaujate šaltuoju metų sezonu ir aplink jus daug sergančių žmonių, rankų dezinfekcija gali išgelbėti nuo slogos ar rimtesnių ligų.

Vandens gertuvė

Nors jums gali nepatikti mintis su savimi visur nešiotis vandens gertuvę, gailėtis neteks. Ją pripildyti galėsite bet kada ir bet kur, kur tik galima pasinaudoti geriamojo vandens šaltiniu. Taigi, visuomet su savimi turėsite skysčių – tiek skrydžio metu, tiek esant ten, kur nėra galimybės jo nusipirkti.

Termosas

Yra du skirtingų rūšių termosai – tai skirtas maistui ir skysčiams. Be abejonės, ši į gertuvę panaši priemonė sukurta išlaikyti šilumą, todėl keliaudami galėsite mėgautis šiltu maistu bei gėrimu. Tai ypatingai naudinga, kai keliaujate kažkur, kur šalta. Įsivaizduokite, jog ten, kur keliaujate, vyrauja neigiama temperatūra, o jūs vaikščiodami gurkšnojate šiltą arbatą ar net karštą vyną.

Pirmosios pagalbos vaistinėlė

Įdrėskimas, įbrėžimas, pūslės: kad nutiks nors vienas iš šių dalykų, egzistuoja labai didelė tikimybė. Nebūkite tie, kurie sumoka nežmonišką sumą už vieną pleistrą, nors namuose jų – dešimtys. Susikurkite mažą asmeninę vaistinėlę. Joje pakaks turėti pleistrų, tvarsčių, vaistų nuo skausmo ir skrandžio problemų.

Daugkartinio naudojimo krepšys

Taip pat, kaip ir kiti daugkartinio naudojimo daiktai – termosas bei gertuvė – krepšys padės sutaupyti neracionaliai išleidžiamas lėšas. Jeigu esate žmogus, kurio vieščbučio kambaryje mėtosi krūva plastikinių maišelių, vadinasi, jums išties reikia tokio krepšio. Be to, šie krepšiai yra gerokai tvirtesni, todėl tiks dideliems pirkiniams ir ilgoms kelionėms nuo parduotuvės iki viešbučio kambario ar apartamentų.

Prieš kiekvieną kelionę nepamirškite susikurti detalaus sąrašo, ką ketinate imti su savimi. Apgalvokite kiekvieną punktą, o kraudamiesi lagaminą patikrinkite sąrašą dar kartą ir įsitikinkite, kad nieko nepraleidote. Sąraše gali būti daugiau daiktų nei gertuvė, termosas, rankų skystis, krepšys bei kiti. Pildykite jį daiktais, kurie reikalingi jums. Smagių, patogių ir saugių kelionių!