Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Dovanų idėjos naujakuriams

2019-10-07 09:26:00

Dovanų idėjos naujakuriams

Išrinkti dovaną naujakuriams – ne visada paprasta. Juk norisi, kad ji būtų ne tik graži, bet ir praktiška. Tie, kuriems bent kartą teko kraustytis į naujus namus, tikriausiai sutiks, kad tokioje situacijoje labai praverčia virtuvės reikmenys. Taigi, kokius juos rinktis, kad naujakuriai liktų patenkinti?

Maisto gaminimui skirtos priemonės

Dovanos, kurios turėtų praversti daugeliui persikėlusių į naujus namus – maisto gaminimui skirti reikmenys. Bene populiariausi variantai yra keptuvėspeilių rinkiniai ir puodai. Internetu galima užsisakyti tiek vienus, tiek kitus. Tam, kad išrinkti būtų paprasčiau, nebijokite pasitarti. Vertinga pasidomėti, ko išties trūksta jūsų draugams, artimiesiems – juk būtent jie tai žino geriausiai. Jei peiliai ir keptuvės jums skamba nuobodžiai, rekomenduojama apsvarstyti tokias priemones kaip skaitmeninės virtuvinės svarstyklės ar termometrai.

Stalo serviravimo indai

Dar viena praktiškos ir stilingos dovanos idėja – stalo serviravimui skirti indai. Pastarųjų pasirinkimas itin platus: nuo klasikinių iki modernių. Ieškantiems saugaus sprendimo patartina rinktis universalias baltos spalvos lėkštes, dubenėlius, puodelius. Lengvai pritaikomi ir stikliniai indai – taurės, grafinai, ąsočiai. Šios priemonės itin tinka mėgstantiems degustuoti gėrimus.

Ne mažesnio populiarumo nei puodai internetu dažniausiai sulaukia ir stalo įrankiai (šakutės, peiliai, šaukštai ir pan.). Vertinantiems unikalumą rekomenduojama dovanoti išskirtinio dizaino priemones, pavyzdžiui, šaukštelius lenkta rankenėle. Prabangių detalių mėgėjus turėtų sužavėti auksinės spalvos įrankiai, gražiai derantys tiek prie baltų, tiek prie rožinių ar juodų lėkščių.

Funkcionalumas – tai, kas sužavi daugelį. Jei ieškote būtent tokios dovanos, kodėl gi nepasirinkus druskos ir pipirų malūnėlio? Patrauklia išvaizda pasižyminčios priemonės ne tik papuošia virtuvę, bet ir leidžia mėgautis skanesniu maistu. Prie jos galima priderinti ir stiklinį indą aliejui su dozatoriumi arba nerūdijančio plieno cukrinę.

Stalo aksesuarai

Jei jūsų draugai, artimieji ar pažįstami yra pametę galvą dėl smulkių detalių, padovanodami stalo aksesuarus tikrai neturėtumėte prašauti. Pastarieji gali būti užsakomi taip pat kaip, ir anksčiau minėtieji serviravimo indai ar puodai – internetu. Kaip vienus iš populiariausių stalo aksesuarų būtų galima išskirti padėkliukus, servetėlių žiedus ir laikiklius.

Nustebinkite naujakurius praktiškomis ir stilingomis dovanomis. Internetinėje parduotuvėje Zana.lt galite rasti platų jų pasirinkimą: pradedant reikmenimis, skirtais maisto ruošimui ar stalo serviravimui, baigiant žaviomis dekoracijomis. Sunku apsispręsti arba tiesiog norite sužinoti apie galimybes daugiau? Parašykite mums – pakonsultuosime ir padėsime išsirinkti tinkamiausią produktą, kuris harmoningai įsilietų į bet kurio stiliaus virtuvę.