Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Įmonės šventė: kokiomis priemonėmis pasirūpinti?

2019-09-30 12:24:00

Įmonės šventė: kokiomis priemonėmis pasirūpinti?

Vis dažniau dauguma įmonių vidines šventes organizuoja patys. Paprastai jose dalyvauja nemažai žmonių, todėl siekiant, kad visi liktų patenkinti, reikia įdėti nemažai darbo: pradedant programos sudarymu, baigiant tinkamų serviravimo indų ir kitų priemonių parinkimu. Kokias jas naudoti, norint patiems suorganizuoti puikią įmonės šventę?

Kad maistas išliktų šiltas ir skanus

Nepriklausomai nuo to, ar planuojate užsisakinėti maistą, ar gaminti jį patys, vertėtų pasirūpinti priemonėmis, padedančiomis išlaikyti jį tinkamos temperatūros. Šiuo atveju labai praverčia indai restoranams. Vieni iš tokių – marmitai, arba tiesiog šildytuvai. Juose patogu laikyti kepsnius, garnyrus ir kitą norimą maistą.

Kavai ir karštam vandeniui specialiai skirti perkolatoriai. Juose palaikoma norima temperatūra, kuri gali siekti net 100 oC. Taigi, kiekvienas norintis bet kada gali mėgautis karštu gėrimu. Atsižvelgiant į planuojamos šventės mastą, t. y. joje dalyvausiančių žmonių skaičių, paprasta pasirinkti norimo tūrio indą (7, 10, 11, 12 arba 15 l).

Sumuštinukams ir kitiems užkandžiams patiekti

Bene populiariausias pasirinkimas tokiuose renginiuose – įvairūs užkandžiai. Dažniausiai jie dėliojami ant įvairių padėklų. Jie gali būti metaliniai, bambukiniai, mediniai ar pagaminti iš poliesterio. Pirmieji ypač tinka norint sukurti prabangesnę aplinką. Be to, šie indai restoranams yra labai universalūs – ant jų galima sudėlioti ne tik sumuštinukus, bet ir vaisius, daržoves. Vieno kąsnio užkandžiams rekomenduojama rinktis porcelianinius serviravimo šaukštelius.

Tortams ir pyragaičiams

Na ir kaip įmonės šventė be desertų? Galimybė pasimėgauti gardžiu torto ar pyrago gabalėliu – tikras malonumas. Tam, kad konditeriniai gaminiai išlaikytų tinkamą skonį ir tekstūrą visos šventės metu, reikėtų juos uždengti. Šioje situacijoje itin praverčia specialūs stovai su dangčiais. Be to, jie pasižymi išties patrauklia išvaizda ir puikiai dera prie metalinių padėklų.

Maisto pervežimui

Organizuojant įmonės šventes kartais prireikia pervežti maistą. Tiems, kurie planuoja tai daryti, verta iš anksto įsigyti termoizoliacinių dėžių, skirtų transportavimui. Taip net ir toliau gabenami produktai ar patiekalai išlieka tinkamos temperatūros. Tokios priemonės ypač aktualios šaltomis žiemos arba karštomis vasaros dienomis.

Indai restoranams – tai, kas praverčia organizuojant vidines įmonės šventes. Artimiausiu metu kaip tik planuojate tokią? Tada verta nepraleisti progos vienu metu įsigyti visas reikalingas priemones. Zana.lt kataloguose gausu tiek maisto šildytuvų, tiek padėklų, tiek vieno kąsnio užkandžiams skirtų šaukštelių. Jei norite apie konkrečią priemonę sužinoti daugiau, drąsiai rašykite: atsakysime į visus jums rūpimus klausimus ir padėsime išsirinkti.