Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Indai – stilinga ir praktiška kalėdinė dovana

2020-11-24 18:29:38

Indai – stilinga ir praktiška kalėdinė dovana

Dovanos – viena iš aktualiausių temų artėjant Kalėdoms. Nieko nuostabaus, juk išrinkti daiktą, kuris ne tik atrodytų patraukliai, bet ir būtų praktiškas, išties nelengva užduotis. Būtent šiuos kriterijus atitinkančios dovanos yra bene labiausiai vertinamos. Ieškote idėjų, ką per šias Kalėdas įteikti šeimos nariams, draugams ar kolegoms? Tuomet aukštos kokybės indai gali būti tobulas sprendimas.

 

Gertuvės – aktyvaus laisvalaikio mėgėjams ir ne tik

Stilinga ir patvari gertuvė gali būti puikia kalėdine dovana tiek vaikams, tiek suaugusiems. Tai itin universalus indas, praverčiantis įvairiose gyvenimo situacijose. Gertuvės – neatsiejamas atributas sportuojant ar užsiimant kita aktyvia fizine veikla. Jos leidžia patogiai ir greitai atsigaivinti ištroškus.

Intensyviai judant ne tik išeikvojama daug energijos, bet ir prarandama nemažai skysčių. Dėl šios priežasties labai svarbu gerti pakankamai vandens. Taigi, jeigu ieškote dovanos sportuojantiems, rekomenduojame rinktis didesnio tūrio gertuves. Kitais atvejais puikiai tiks ir mažesnės talpos indai, kurie neužima daug vietos. Tokią gertuvę patogu nešiotis su savimi tiek į mokyklą, tiek į darbą ar bet kur kitur.

Plačiame el. parduotuvės Zana.lt asortimente galite rasti didelį įvairiems skoniams pritakytų gertuvių pasirinkimą. Norintiems pavergti mažųjų širdis, patariame užsisakyti ryškiaspalvius indus su patraukliais paveiksliukais. Neutralaus įvaizdžio mėgėjams ypač tinka pastelinių atspalvių gertuvės. Ieškote itin originalios dovanos? Tuomet jūsų dėmesio verti šiuolaikiško dizaino indai.

 

Puodeliai – jaukioms akimirkoms kurti

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog puodelis tikrai nėra pati išradingiausia dovana Kalėdų proga. Visgi tinkamai jį parinkus, galima nudžiuginti tikriausiai daugelį. Vienas iš didžiausių privalumų, kuriais pasižymi puodeliai, yra universalumas. Juos galima įteikti tiek draugams, tiek šeimos nariams, tiek kolegoms.

Jeigu tiksliai žinote žmogaus, kuriam planuojate dovanoti puodelį skonį, tuo ir vadovaukitės. Jei nesate tikri dėl pasirinkimo, patariame apsvarstyti klasikinio stiliaus ir spalvų indus. Įsigiję juos tikrai neturėtumėte prašauti pro šalį. Plačiame Zana.lt asortimente galite rasti pačių įvairiausių puodelių, pagamintų tiek iš stiklo, tiek iš keramikos. Užsisakykite juos internetu ir išvenkite lankymosi prekybos centruose.

 

Taurės – naudingas kiekvienų namų atributas

Klasikinės taurės praverčia kiekvienuose namuose. Jas naudinga turėti net ir tiems, kurie vynu, šampanu ar kitais gėrimais mėgaujasi itin retai. Šių indų pasirinkimas labai platus, todėl optimalų sprendimą ras ieškantys tiek standartinio, tiek neįprasto dizaino taurių. Galbūt jūsų draugai neseniai persikėlė į naujus namus arba jie tiesiog neabejingi aukštos kokybės indams? Tuomet galite būti tikri, kad tokia dovana – idealus variantas.

Pasirūpinkite, kad pasiruošimas šventėms būtų kuo lengvesnis. Išsirinkite ir užsisakykite kalėdines dovanas internetu. El. parduotuvės Zana.lt asortimente galite rasti didelį stilingų indų ir ne tik pasirinkimą. Nudžiuginkite sau artimus žmones puikiai atrodančiomis ir praktiškomis dovanomis.