Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Šventinio interjero dekoras: ko gali prireikti?

2020-11-19 18:07:44

Šventinio interjero dekoras: ko gali prireikti?

Nenumaldomai artėjant gražiausioms metų šventėms, daugelis jau pradeda rūpintis namų dekoru. Išskirtine estetika pasižyminčios interjero detalės padeda sukurti itin jaukią atmosferą. Visgi tam, kad šventinis namų dekoras atrodytų stilingai, dažniausiai reikia atidžiai apgalvoti ne vieną aspektą. Taigi, kokias interjero detales pasirinkti ir kaip jas derinti, siekiant visapusiškai patrauklaus rezultato?

 

Kalėdinės namų dekoracijos

Kalėdiniai žaisliukai, tokie kaip burbulai ar įvairios figūrėlės, yra vieni iš populiariausių šventinių papuošimų. Nepaisant to, kad dažniausiai jais dekoruojama eglutė, tokių žaisliukų panaudojimo galimybės kur kas platesnės nei galite įsivaizduoti. Jie puikiai tinka tiek langams, tiek baldams, tiek įvairioms namuose esančioms konstrukcijoms papuošti.

Plačiame mūsų el. parduotuvės asortimente galite rasti itin platų kalėdinių žaisliukų pasirinkimą. Esame tikri, kad sau patraukliausią variantą ras tiek subtilaus, tiek ryškaus įvaizdžio mėgėjai. Iki menkiausių detalių apgalvoto dizaino dekoracijos lengvai priderinamos skirtingo stiliaus interjeruose.

Tam, kad namuose būtų dar jaukiau, galima panaudoti ir lemputes. Jos suteikia subtilų apšvietimą ir padeda dar labiau akcentuoti šventines dekoracijas. Lemputės, kaip ir anksčiau aptarti žaisliukai, pasižymi universalumu – jomis galima papuošti tiek eglutę, tiek įvairias namų vietas. Išsirinkite norimas šviečiančias girliandas ir užsisakykite jas internetu tiesiai sau į namus.

 

Šventišką stalo įvaizdį kuriančios detalės

Didžiosios metų šventės tiesiog neatsiejamos nuo šeimos susibūrimų prie stalo. Pasirūpinus patraukliu jo dekoru, mėgautis maistu ir laiku su artimaisiais tampa dar maloniau. Vienas iš pagrindinių pusryčių, pietų ar vakarienės stalo akcentų – lėkstės. Puošnaus dizaino indai leidžia pasijusti lyg būtumėte aukščiausios klasės restorane.

Kuriant kalėdinį stalo dekorą, verta pasirūpinti ir stilingais puodeliais. Jų dydžių, stilių, spalvų ir raštų pasirinkimas ypač platus. Todėl kiekvienas gali išsirinkti asmeninį skonį, poreikius ir norus labiausiai atitinkančius indus. Prie bendro interjero įvaizdžio kruopščiai priderinti puodeliai – nuostabi namų puošmena.

Šventinės vakarienės metu daugelis mėgsta pasimėgauti vynu arba šampanu. Todėl, dekoruojant kalėdinį stalą, patariama pasirūpinti ir taurėmis. Aukštos kokybės indai ne tik estetiškai atrodo, bet ir leidžia atsiskleisti geriausiam gėrimų skoniui. Plačiame „Žanos“ asortimente gausu įvairaus tipo taurių, skirtų vynui, šampanui ir kitiems gėrimams.

Pasiruoškite gražiausioms metų šventėms neišeidami iš namų. Užsisakykite nepriekaištingos išvaizdos dekoracijas, indus ir kitas norimas prekes el. parduotuvėje Zana.lt. Jeigu norite pasikonsultuoti, nedvejodami kreipkitės į mus. Maloniai atsakysime į rūpimus klausimus ir padėsime apsispręsti. Kurkite jaukius namus, kuriuose būtų gera atsipalaiduoti kartu su visa šeima.