Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Jautienos užkandėlė

2018-09-11 23:08:25

Jautienos užkandėlė

ŽANA parduotuvės Panevėžyje, išradingasis vedėjas Donatas Alkauskas ir vėl dalinasi kvapą gniaužiančiu receptu!
Tobulam patiekimui, rekomenduojame Prancūzų gamintojo LUMINARC „Delice Blanc“ serijos lėkštes.
Išbandykite ir pasijuskite virtuvės virtuozais!

Jautienos užkandėlėRuošiant Jautienos užkandėlę Jums reikės:
• 200 g jautienos išpjovos;
• 1 nedidelio poto;
• 1 avokado;
• 1 granato vaisiaus;
• 3 skiltelių česnako;
• 5 6auk6t7 alyvuogių aliejaus;
• 0,5 citrinos sulčių;
• Druskos;
• Pipirų;
• 1 arbatinio šaukštelio kario;
• 1 figos;
• 1 šaukšto moliūgo sėklų.

Užkandėlių paruošimas:
Jautieną supjaustykite kubeliais ir apkepkite aliejuje.
Baigiant kepti sudėkite pjaustytą porą ir supilkite karį.
Išlukštenkite granatą, o avokadą supjaustykite kubeliais. Visus ingredientus sumaišykite.

Padažo paruošimas: Elektriniu smulkintuvu suplakite aliejų, pipirus, druską, citrinos sultis, figą, moliūgo sėklas ir česnaką. Sudėkite į lėkštę ir patiekite su padažu.