Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Naujas indas – galimybė gerti daugiau vandens

2019-08-02 16:03:20

Naujas indas – galimybė gerti daugiau vandens

Vanduo yra gyvybiškai svarbus kiekvienam: jis užtikrina tinkamą organizmo funkcionavimą ir turi įtakos gerai mūsų odos būklei. Teigiama, kad vienam žmogaus kūno svorio kilogramui per dieną reikia 30–35 ml vandens, taigi, jei sveriate 70 kg, jo reikėtų išgerti apie 2,5 l. Visgi, kai kuriems tai nėra taip lengva. Tokiais atvejais verta pasinaudoti tam tikrais patarimais.

Naujas indas – motyvacijai pakelti

Nemaža dalis žmonių neišgeria pakankamai vandens, nes tai tiesiog pamiršta. Tam, kad prisiminti būtų paprasčiau, rekomenduojama įsigyti naują skysčiams skirtą indą: tai gali būti termosas, gertuvė ar tiesiog puodukas. Atidžiai pasirinkta priemonė gali padidinti motyvaciją gerti daugiau skysčių, taip pasirūpinant ne tik geresne sveikata, bet ir išvaizda.

Kaip išsirinkti?

Termosų, gertuvių bei puodelių asortimentas šiuo metu labai didelis, todėl norint, kad pasirinkta priemonė atrodytų gražiai ir savo funkciją atliktų tinkamai, rekomenduojama atsižvelgti į tam tikrus dalykus:

Kam ir kur naudosite naująjį indą?

  • Termosai labai tinka norintiems gerti įvairias arbatas (beje, sveikiausia, kai jos yra nesaldintos) arba išlaikyti vandenį aukštesnės arba žemesnės temperatūros. Be to, juos galima patogiai nešiotis su savimi, kad ir kur eitumėte.
  • Gertuvės labai tinka tiek paprastam, tiek įvairiais vaisiais ar kitais priedais pagardintam vandeniui. Šis indas, kaip ir termosas, yra patogus nešioti su savimi, taigi, gali tapti neatsiejamu jūsų kompanionu.
  • Puodelį patogu naudoti tiek namuose, tiek darbe, o įsigijus išskirtinės išvaizdos indą jis gali tapti ir itin gražia stalo puošmena.

Kokį stilių ir spalvas mėgstate?

  • Vertinantiems klasiką verta rinktis baltus nerūdijančio plieno termosus, kurie gerai išlaiko norimą vandens temperatūrą. Norintiems kažko ryškesnio turėtų patikti, pavyzdžiui, raudonos spalvos indai.
  • Gertuvių pasirinkimas taip pat įvairus: nuo bespalvių permatomų plastikinių iki žaismingų atspalvių nerūdijančio plieno, kurios, beje, gerai išlaiko ir norimą temperatūrą.
  • Rinkdamiesi puodelius galite savęs neriboti: siūlomos įvairios medžiagos, formos, spalvos, raštai ir t. t.

Platus asortimentas – puiki proga įsigyti tai, kas geriausiai atitinka jūsų lūkesčius ir patraukia dėmesį jau iš pirmo žvilgsnio.

Nauji įpročiai

Tam, kad naujasis termosas, gertuvė ar puodelis būtų iš tikrųjų naudojamas ir reikiamą vandens kiekį išgerti būtų dar paprasčiau, verta išsiugdyti tokius įpročius:

  • Pradėkite savo rytą stikline vandens.
  • Paskaninkite vandenį natūraliais vaisiais ar kitais priedais (ypač tinka citrina, apelsinas, mėta ir t. t.)
  • Nebijokite vartoti daugiau aštraus maisto.
  • Maisto papildus užsigerkite pilna stikline vandens.
  • Dažniau naudokite šiaudelį.
  • Gerdami kavą nepamirškite ir vandens.

Tai tik keletas patarimų, kurie gali išgerti daugiau vandens. Svarbu nebijoti išbandyti vis kažko naujo: galbūt taip atrasite tai, kas geriausia būtent jums.

Jei pasiryžote gyventi sveikiau ar tiesiog nusprendėte, kad jums reikalingas naujas puodelis, termosas ar gertuvė, nieko nelaukite ir išsirinkite jau dabar. Zana.lt galite rasti didelį indų pasirinkimą, kuriuos labai paprasta užsisakyti tiesiog internetu.