Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Rekomenduoju rinktis grūdinto stiklo indus

2018-09-09 20:55:30

Rekomenduoju rinktis grūdinto stiklo indus

Stiklinius indus galima skirstyti į negrūdinto, grūdinto ir pilnai grūdinto stiklo. Pastarieji yra ypač patvarūs ir ilgaamžiai. Nors iš pirmo žvilgsnio įprasto bei grūdinto stiklo indai tarsi ir niekuo nesiskiria, jų techniniai skirtumai ganėtinai akivaizdūs. Planuojate atnaujinti savo virtuvės reikmenis? Tuomet tokio tipo indai internetu gali būti vienas iš geriausių pasirinkimų.

Kodėl verta rinktis grūdinto stiklo indus?

Argumentų, kodėl verta išbandyti grūdinto stiklo priemones, pakankamai nemažai:

  • Jie atsparesni temperatūros pokyčiams. Todėl į grūdinto stiklo indus galima drąsiai pilti karštą vandenį nesibaiminant, kad jie sutrūks nuo per staigaus temperatūrų skirtumo. Taip pat šie reikmenys tinka maistui mikrobangų krosnelėje šildyti. Tai galima daryti net ir iš karto, vos tik išėmus indą iš šaldytuvo.
  • Bene svarbiausia, jog tokie virtuvės reikmenys pasižymi didesniu atsparumu mechaniniams smūgiams. Pilnai grūdinto stiklo indai iki 5 kartų stipresni nei negrūdinti, taigi, jie ne taip lengvai dūžta ir yra ilgaamžiškesni. Dėl šios savybės galėsite praktiškai pamiršti nuskilusius lėkščių ar puodelių kraštelius ir ilgiau džiaugtis patrauklia jų išvaizda. Be to, tai leidžia jaustis ramiai, kad nupirkti indai internetu pas jus nepažeisti. Norimas priemones užsisakyti galite jau dabar.
  • Net ir sudužus tokiam indui, tikimybė susižeisti – itin maža. Dėl išskirtinių grūdinto stiklo savybių jis dūžta į smulkias daleles neaštriomis briaunomis.
  • Tokio tipo indai pasižymi itin geromis termoizoliacinėmis savybėmis ir puikiai išlaiko šilumą. Taigi, norimą maisto temperatūrą galima palaikyti kur kas ilgiau.
  • Grūdinto stiklo priemonės gali kainuoti šiek tiek daugiau nei paprasto stiklo. Tačiau, įvertinus jų privalumus, tokia investicija dažniausiai atsiperka visu 100 proc.
  • Tokie virtuvės reikmenys neporėti, todėl į juos neįsigeria maisto kvapas ir skonis. Tai padeda palaikyti higieną. Be to, šiuos indus lengva išplauti, tai galima daryti ir indaplovėje.
  • Dar vienas bendras visų stiklinių indų privalumas – jie visiškai perdirbami, todėl padeda tausoti gamtą ir jos resursus. Tiek grūdinto, tiek įprasto stiklo priemonės – puikus pasirinkimas besirūpinantiems ekologija.

Taigi, kaip matome, privalumų, kuriais pasižymi grūdinto stiklo indai, išties daug. Taigi, kodėl gi jais nepapildžius ir savo virtuvės.

Pirkti internetu ar fizinėje parduotuvėje?

Indai internetu – itin patogus pasirinkimas taupantiems laiką ir ieškantiems plataus prekių asortimento. Be to, elektroninėje parduotuvėje gausu ir kitų reikmenų: puodų, įrankių, aksesuarų ir t. t. Įsigykite tai, ko reikia būtent jums ir sukurkite ne tik patrauklią, bet ir patogią virtuvę.

Zana.lt svetainėje galite rasti didelį grūdinto stiklo indų pasirinkimą. Tai priemonės, pasižyminčios daugybe privalumų: puikiomis termoizoliacinėmis savybėmis, atsparumu mechaniniams smūgiams, įbrėžimams ir dar daugiau. Taigi, užsisakykite savuosius ir įsitikinkite tuo patys.