Grįžti atgal
Visos Kategorijos

TOP 10 praktiškų ir mielų dovanų idėjų Šv. Valentino proga

2019-02-05 15:33:02

TOP 10 praktiškų ir mielų dovanų idėjų Šv. Valentino proga

Romantiškiausia metų šventė artėja, laiko vis mažiau, o mylimam žmogui juk norisi nupirkti tokią dovaną, kuri būtų ne tik miela, bet ir naudinga, atspindinti rūpestingumą. Trūksta idėjų? Pasinaudokite mūsų sąrašu – čia rasite dovanų, kurios džiugins antrąją pusę ne tik per šventę, bet ir ilgai po jos.

1. Termo puodelis

Kasdien termo puodelius naudojantys žmonės žino, kad tai vienas patogiausių, universaliausių reikmenų. Norite įteikti dovaną originaliai? Nustebinkite savo mylimąjį ar mylimąją išvyka į žiemos spalvomis pasipuošusią gamtą, o kad nebūtų per šalta, pripildykite naująjį termo puodelį karštu, gardžiu gėrimu. 

2. Kokteilinė 

Pasirūpinkite savo mylimo žmogus sveikata: ruošdami šventinius pusryčius ne tik užplikykite kavos, bet ir pagaminkite sveikuolišką, gardų kokteilį. Tam užtekti gali ir šlakelio obuolių sulčių, mėgstamiausių vaisių ir kokteilinės.

3. Vaflių keptuvė

Aromatingi, gardūs, gundančiai traškūs vafliai – tai vienas iš mėgstamiausių pusryčių patiekalų visame pasaulyje. Pradžiuginkite mylimąjį ar mylimąją jais ne tik Šv. Valentino d. proga, bet ir tiesiog savaitgaliais. Vaflių keptuvėje iškepti blynai bus dar gardesni, jei juos patieksite su šviežiais vaisiais, uogomis ir plakta grietinėle. Toks patiekalas ir  termo puodelis su garuojančia kava ar arbata – puiki idėja ir iškylai ar pusryčiams terasoje.

4. Kavos aparatas

Negalite įsivaizduoti ryto be kavos puodelio kartu su savo antrąja puse? Tuomet nėra geresnės dovanos nei kavos aparatas, kuris kas dieną džiugins šviežiu, aromatingu gėrimu. 

5. Puodelis

Neretai mes turime vieną puodelį, kurį renkamės dažniau nei bet kurį kitą. Skirkite laiko rinkdami puodelį savo mylimam žmogui – pastangos tikrai atsipirks, kai matysite, kad dovana kone nepalieka antrosios pusės rankų. Ar tai būtų termo puodelis, puodelis su spaudiniu, kurį išrinkote Jūs, ar tiesiog paprastas, dailus puodelis, svarbiausia –dėmesys.

6. Įrėminta nuotrauka

Išrinkite elegantišką rėmelį, pasirinkite mielą ar smagią judviejų nuotrauką ir papuoškite savo namus tuo, kas sukelia geriausias emocijas. Nepamirškite, kad rėmelius verta derinti prie interjero – taip jie tikrai lengvai atras savo vietą. 

7. Peilių rinkinys

Jeigu Jūsų mylimas žmogus mėgsta sukiotis virtuvėje, gerų peilių rinkinys jam suteiks dar daugiau malonumo. Pasirūpinkite, kad antroji pusė turėtų kaip išbandyti dovaną, padėkite pagaminti mėgstamiausią patiekalą.

8. Vaza

Tai – įprastesnė dovana nei vaflių keptuvė ar termo puodelis. Tačiau vaza nėra tik indas gėlėms pamerkti. Ji gali tapti puikiu interjero akcentu. Jeigu vazą dažnai puoš ryškiaspalviai žiedai, mylimas žmogus visada prisimins šią dovaną su šypsena.

9. Papuošalai

Papuošalai – itin simboliška ir gana intymi dovana. Zana.lt galite išsirinkti pakabuką, primenantį tikrą meno kūrinį. Tai – dovana, kuri tikrai trauks žvilgsnį ir džiugins ne kartą. 

10. Žvakidė

Niekas nesukuria romantiškos atmosferos taip, kaip žvakės šviesoje skendintis kambarys. Tinkama žvakidė – ne tik priemonė žvakei laikyti, bet ir namų puošmena, taip pat prisidedanti prie romantiškos atmosferos kūrimo.

Bet kuri iš šių dovanų, ar tai būtų termo puodelis, peiliai, ar gražiai įrėminta nuotrauka, ne tik pradžiugins Jūsų antrąją pusę, bet ir suteiks praktinės naudos. Visgi nepamirškite: išties gera dovana yra tokia, kuri atitinka poreikius. Tad stebėkite antrąją pusę, išsiaiškinkite, ko ji norėtų, įvertinkite gaminių dizainą ir pasirūpinkite, kad įspūdį paliktų tiek pati dovana, tiek jos įteikimas. Tiek nedaug tereikia, kad šiųmetė Šv. Valentino diena smagių prisiminimų keltų ilgus metus.