Grįžti atgal
Visos Kategorijos

Kalėdinių dovanų idėjos: kuo nudžiuginti sau brangius žmones?

2021-12-13 10:19:12

Kalėdinių dovanų idėjos: kuo nudžiuginti sau brangius žmones?

Nenumaldomu greičiu artėjant Kalėdoms daugelis jau pradeda ieškoti dovanų šeimai, draugams ir kitiems sau brangiems žmonėms. Šventinis laikotarpis mūsų galvoje gali sukelti nemažai chaoso – juk atrodo, kad vienu metu reikia pasirūpinti daugybe dalykų. Vis dar nežinote, ką dovanoti Kalėdų proga? Tuomet turime Jums paruošę nemažai puikių idėjų. Drąsiai jomis pasinaudokite – tegul kalėdinės dovanos paieškos tampa lengvesnės ir malonesnės!

 

Kalėdinės dovanos šeimai

Žmonių, kuriuos norime pasveikinti Kalėdų proga, gali būti pakankamai ilgas. Vieni iš pirmųjų jame dažniausiai būna šeimos nariai: tėvai, vaikai, broliai ir sesės. Paprastai šiuos žmones mes pažįstame itin gerai. Žinome, ką jie mėgsta, ko jiems trūksta ar norisi. Galbūt kažkam reikalingi nauji virtuviniai peiliai, o gal kažkas svajoja apie naujas interjero puošmenas? Tokia informacija žymiai palengvina kalėdinės dovanos šeimos nariams paieškas. Visgi kartais net ir labai gerai pažįstant savo artimuosius idėjų pritrūksta. Taigi kokios galėtų būti geriausios kalėdinės dovanos šeimai?

 

Kalėdinės dovanos tėvams

Jeigu ieškote bendros dovanos abiems tėvams, geras pasirinkimas galėtų būti puodeliai. Būkite tikri – jie neliks nepanaudoti. Be to, šiuos indus galite priderinti prie virtuvės interjero. Tokiu būdu jie ne tik užtikrins malonų mėgavimąsi arbata, kava ar kitu gėrimu, bet ir papuoš namų erdvę.

Rinkdamiesi puodelius nepamirškite atsižvelgti į savo tėvų pomėgius. Pavyzdžiui, jei vienu metu jie dažniausiai išgeria nedidelį kiekį arbatos, prioritetą teikite nedideliems elegantiškiems indams. O galbūt Jūsų tėvai jau kurį laiką nori didesnių puodelių? Tuomet tokius ir rinkitės. Zana.lt asortimentas itin platus, todėl tikime, kad dovanos tėvams Kalėdų proga paieškos bus sėkmingos.

Jeigu Jūsų tėvai mėgsta puoselėti namų aplinką, Kalėdų proga galite jiems padovanoti įvairių interjero detalių. Vienas šventiškiausių pasirinkimų – namų kvapai. Juose gali atsiskleisti bergamočių ir mandarinų, baltojo jazmino, magnolijos, gardenijos, kvapiosios kanangos natos, taip pat švelni vanilė, gintaras, muskusas – ir tai tik keletas iš aromatų. Pasirinkimas itin platus:

  • namų kvapai su pagaliukais,
  • kvepiančios žvakės,
  • kvapiosios kortelės,
  • namų kvapo difuzoriai.

Nuspręskite, ko labiausiai norėtų Jūsų tėvai. Na, o dovanos Kalėdoms internetu – greitas ir patogus būdas įsigyti tai, kuo galėtumėte juos nudžiuginti.

 

Kalėdinės dovanos mamai

Nežinote, kokia dovana mamai Kalėdų proga būtų tinkamiausia? Pasirinkimo variantų išties daug. Jeigu Jūsų mama mėgsta puošti namus gyvomis gėlėmis, galite jai padovanoti stiklinę vazą. Pasirinkite jos dizainą pagal interjere vyraujantį stilių ir dar labiau nustebinkite sau brangų žmogų. Patraukli vaza neabejotinai papuoš namų erdvę ir padės dar geriau atskleisti gyvų gėlių grožį.

Ieškote kalėdinių dovanų mamai, kuri mėgsta gaminti? Tuomet galbūt jai patiktų aukštos kokybės ketaus keptuvė arba ketaus puodas? Tai itin patvarūs ir ilgaamžiški indai, puikiai tinkantys įvairių patiekalų ruošimui. Iš ketaus pagamintos keptuvės ir puodai puikiai išlaiko šilumą, yra atsparūs įbrėžimams ir lengvai prižiūrimi. Taigi jeigu Jūsų mama tokių dar neturi, tikėtina, šios praktiškos kalėdinės dovanos ją tikrai nudžiugintų.

Ir tai vos keletas idėjų, ką padovanoti mamai Kalėdų proga. Šiam brangiam žmogui taip pat galite įteikti nepriekaištingo dizaino vyno taures ar stalo serviravimo įrankius, namų jaukumą padedančias kurti žvakes ar kitas interjero detales. Peržvelkite platų zana.lt asortimentą ir raskite dar daugiau idėjų.

 

Kalėdinės dovanos tėčiui

Nuspręsti, ką dovanoti tėčiui Kalėdų proga, gali būti nelengva. Tačiau rankų nuleisti tikrai nereikėtų. Galbūt Jūsų tėtis mėgsta medžioklę arba žvejybą? Tuomet jam galite padovanoti termosinį puodelį arba termosą maistui. Tokie indai pravers gamtoje bet kuriuo metų laiku ir ypač žiemą, esant žemai oro temperatūrai. Juk kai lauke šalta, kiekvienas tikriausiai tik ir svajoja apie karštą gėrimą ar maistą.

Tėčiui, kuris mėgsta gaminti, galite drąsiai dovanoti įvairius virtuvės reikmenis: puodą, keptuvę, peilių rinkinį, pjaustymo lentelę ar kažką panašaus. Aukštos kokybės reikmenys – tai ilgalaikė investicija, kuri padės maisto gaminimą paversti dar malonesniu. Didelį jų pasirinkimą galite rasti ir mūsų el. parduotuvėje. Kalėdinės dovanos internetu – dar patogesnis būdas pasiruošti šventėms. O dar daugiau konkrečių idėjų, ką padovanoti tėčiui Kalėdų proga, galite rasti čia.

 

Kalėdinės dovanos vaikams

Jeigu vaikai galvoja, ką padovanoti tėvams, tai tėvai priešingai – ieško kalėdinės dovanos vaikams. Mažiesiems bene dažniausiai įteikiami žaislai, vyresniesiems – įvairūs elektronikos prietaisai, knygos, drabužiai ir taip toliau. Dovanas vaikams lengviausia pasirinkti atsižvelgiant į jų pomėgius, amžių, lytį. Plačiau aptarsime, kokios kalėdinių dovanų idėjos vaikams šiuo metu populiariausios.

 

Kalėdinės dovanos mergaitėms

Dovanų mergaitėms, o taip pat ir berniukams, pasirinkimas be galo platus. Šiuo metu labai populiarūs įvairūs mediniai žaislai. Jie ne tik įdomūs mažiesiems, bet ir palankūs aplinkai. Kalėdos gali būti ideali proga jais nustebinti ir savo vaikučius. Mergaitėms galite įteikti, pavyzdžiui, medinę virtuvėlę. Tai gera lavinamoji priemonė, leidžianti susipažinti su įvairia virtuvės įranga, reikmenimis ar net maisto produktais. Toks žaislas mergaitę gali netgi paskatinti susidomėti maisto gaminimu. O suaugus šį pomėgį ji galės toliau sėkmingai plėtoti.

Savo mažąsias mergaites taip pat galite nustebinti mielais paveiksliukais puoštu indų ar stalo įrankių rinkiniu. Tai ne tik patraukliai atrodanti, bet ir praktiška dovana. Be to, ji gali dar ir paskatinti vaikučius noriau valgyti – juk turint gražius indus, tai daryti kur kas smagiau. Geriausia tai, kad tokias dovanas taip pat galite rasti zana.lt. Taigi jeigu Jus domina vaikiški indai, spustelėkite ant pateiktos nuorodos ir įsigykite juos internetu.

 

Kalėdinės dovanos berniukams

Iš tiesų kalėdinių dovanų idėjos berniukams ir mergaitėms gali būti labai panašios. Tai reiškia, kad abiems puikiai tiks tiek medinė virtuvėlė, tiek mielais paveiksliukais puoštas indų rinkinys. Na, o jei norisi kažko kito, rekomenduojame rinktis dovanas, kurios ne tik gražiai atrodo, bet ir yra naudingos mažiesiems. Viena iš tokių galėtų būti konstruktorius. Jis padeda lavinti vaikų kūrybinį mąstymą, komandinio darbo, bendravimo, konfliktų ir problemų sprendimo įgūdžius. Be to, konstruktoriai patinka daugeliui berniukų.

Dar viena idėja, ką dovanoti Kalėdų proga berniukams, galėtų būti mašinėlių trasa. Dažniausiai prieš pradedant žaisti ją reikia patiems susidėlioti, sujungti. Tokiu būdu lavinama daugiau vaiko įgūdžių, be to, ugdomas jo kantrumas. Taip pat mažasis būna ilgiau įsitraukęs į veiklą, kas naudinga tiek jam pačiam, tiek tėveliams.

 

Kalėdinės dovanos paaugliams

Vaikams augant jų norai ir pomėgiai keičiasi. Todėl natūralu, kad jiems įteikiamos jau kitokios dovanos. Dažniausiai šios būna jau kur kas išmanesnės, todėl nuspręsti, ką dovanoti paaugliui Kalėdų proga, gali būti sudėtingiau. Vienas iš variantų, ką galėtumėte įteikti paaugliams (tiek mergaitėms, tiek berniukams), yra belaidė garso kolonėlė. Ji leidžia patogiai klausytis muzikos tiek būnant namuose, tiek kažkur išvykus.

Dažnai paaugliai turi daugybę veiklų. Jie lanko ne tik mokyklą, bet ir įvairius būrelius ar kitus užsiėmimus, todėl nieko keisto, kad pamiršta gerti vandenį. O jis labai svarbus kiekvieno iš mūsų organizmui. Tam, kad atžalos išgertų daugiau vandens, padovanokite jiems gertuvę. Tai ne tik naudingas, bet ir patraukliai atrodantis indas, galintis tapti viena iš įvaizdžio dalių. Išsirinkite tą, kuris labiausiai patiktų Jūsų vaikams. Zana.lt – tik aukštos kokybės gertuvės.

 

Kalėdinės dovanos moterims

Dovanų idėjos ypač dažnai reikalingos vyrams, sukantiems galvas, kaip nustebinti moteris. O būdų, kaip tai padaryti, išties daug. Bene populiariausios dovanos moterims Kalėdų proga yra įvairiausi papuošalai: auskarai, grandinėlės, apyrankės. Tiesa, juos renkant, labai svarbu atsižvelgti į asmeninį skonį.

Svarstant, ką padovanoti merginai Kalėdų proga, siūlome apgalvoti ir įvairias grožio priemones, tokias kaip veido kaukės, kremai, serumai, plaukų šampūnai ir taip toliau. Galbūt jau kurį laiką ji svarsto išbandyti kažką naujo? Tuomet Kalėdos gali būti ideali proga tai įteikti savo merginai ar žmonai.

Puikių dovanų moterims galite rasti ir zana.lt asortimente. Tarsi gyvos atrodančios dirbtinės gėlės, tobulu aromatu užburiantys namų kvapai, išskirtiniu dizainu pasižymintys stalo serviravimo indai ar žinomų gamintojų virtuvės reikmenys – visa tai gali būti originalios kalėdinės dovanos moterims.

 

Kalėdinės dovanos vyrams

Kalėdinės dovanos vyrui paieškos gali būti ne ką lengvesnės. Todėl papildomos idėjos taip pat labai praverčia. Galbūt Jūsų vyras jau kurį laiką svarsto atnaujinti savo garderobą? Tuomet jeigu žinote jo dydį ir skonį, galite padovanoti, pavyzdžiui, stilingą džemperį arba megztinį. Gera kalėdinė dovana vyrui taip pat gali būti šiltas šalikas ir pirštinės. Tokie aksesuarai labai praverčia žiemos metu.

Merginoms, svarstančioms, ką padovanoti vaikinui Kalėdų proga, siūlome apsvarstyti ir tokias idėjas kaip linksmais raštais dekoruotos kojinės, kvepalai, veido losjonas ar barzdos priežiūros priemonės. Pagalvokite, galbūt tai patiktų ir Jūsų draugui?

Praktiškos kalėdinės dovanos vyrams, ypač mėgstantiems sukiotis virtuvėje, siūlome paieškoti ir zana.lt asortimente. Nerūdijančio plieno puodų rinkiniai, virtuviniai peiliai, termosiniai puodeliai, gertuvės, baro reikmenys ir taip toliau – išrinkite praktišką dovaną jam jau dabar.

Tikimės, kad perskaitę šį įrašą atradote ne vieną šaunią idėją, ką padovanoti artimiesiems artėjančių Kalėdų proga. Na, o jei vis dar nesate tikri, galbūt Jūsų dėmesį patrauks „Žanos“ dovanų kuponai? Įsigyti juos galite internetu, tereikia pasirinkti norimą sumą. Nustebinkite sau artimą žmogų galimybe išsirinkti labiausiai patinkančią dovaną!